Jana SIDE INCOME

SHAKLEE JANA PENDAPATAN LIMAYAN

Ikuti berita lanjut mengenai peluang menjana pendapatan dengan Shaklee seperti yang dilaporkan oleh akhbar utama negara, Utusan Malaysia...
PETALING JAYA 7 Jun - Pengeluar produk kesihatan, penjagaan diri dan rumah, Shaklee Products (M) Sdn. Bhd. (Shaklee Malaysia) merancang menawarkan lebih peluang perniagaan kepada masyarakat khususnya golongan ibu muda bagi meningkatkan taraf hidup dan ekonomi mereka.

Presiden Shaklee Antarabangsa, Bradford Richardson (gambar) berkata, rancangan tersebut didorong oleh pencapaian cawangan syarikat itu di Malaysia yang telah mencatat prestasi amat menggalakkan sejak mula beroperasi pada 1995. Katanya, pasaran produk kesihatan menjanjikan potensi yang besar memandangkan tahap kesedaran rakyat negara ini dalam peringkat yang amat memberangsangkan.

"Bagi tempoh tiga tahun kebelakangan ini, penyertaan masyarakat khususnya golongan ibu muda dalam perniagaan syarikat semakin menunjukkan peningkatan.

"Kami lihat ramai ibu muda suka melibatkan perniagaan sedemikian kerana ia mudah, dapat bekerja dari rumah dan secara tidak langsung menyumbang kepada pendapatan isi rumah sementara menjaga anak-anak mereka.

"Malah perniagaan ini bukan sahaja memberi keuntungan kepada mereka tetapi kepada semua lapisan masyarakat tanpa mengira kaum, umur dan jantina.

"Saya berharap Shaklee dapat membantu meningkatkan kehidupan rakyat dengan membuka peluang kepada pencari kerja dan peniaga sepenuh masa atau sambilan yang berhasrat menambah pendapatan sedia ada termasuk golongan suri rumah, ibu tunggal dan warga emas," katanya dalam temu bual di sini semalam.

Turut hadir Pengurus Besar Serantau Asia Tenggara Shaklee Malaysia, Victor Lim.

Richardson berkata, dengan inisiatif demikian ia dapat menggalakkan lagi ibu muda supaya lebih menghargai nilai diri dengan penguasaan ilmu pengetahuan dan maklumat mengenai perniagaan.

Tambah beliau, pihaknya membuka peluang kepada orang ramai untuk mengetahui dan mempelajari teknik dan kebolehan berniaga yang bermula dari bawah, seterusnya ke peringkat lebih tinggi dengan pelaburan modal sebanyak RM600 bagi memulakan perniagaan.

Mengulas mengenai kemajuan operasi Shaklee di Malaysia, Victor berkata, sejak penubuhan syarikatnya, pihaknya sudah mempunyai lebih 170,000 ahli termasuk pengedar dan ketua jurujual yang komited dalam penjualan produk.

Dalam perkembangan lain, Richardson berkata, Persidangan Kebangsaan Shaklee 2012/2013 akan diadakan di Sunway Resorts Hotel & Spa esok bagi memberi pengiktirafan kepada pengedar dan penjual produk Shaklee.

Artikel Penuh: UtusanMalaysiaMARI JANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE
BAGAIMANA NAK MENDAFTAR SEBAGAI AHLI @ PEGEDAR SHAKLEE

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM660) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 933404 sebagai sponsor/upline.

YURAN KEAHLIAN SHAKLEE

Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member   kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Jumlahnya ialah RM75 untuk Semenanjung, RM85 untuk anda di Sabah/Sarawak.

TAKPERLU MAINTAIN POINT DALAM SHAKLEE

Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase.

TAK WAJIB MEMBUAT PEMBELIAN SETIAP BULAN

Benar, tak wajib buat pembelian setiap bulan. Keahlian sekali seumur hidup

KEISTIMEWAAN MENJANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE.

Antara keistimewaan yang akan anda peroleh ialah 3C.Apa itu 3C:-
CASH BONUS:
Bonus personal dan bonus kepimpinan sekiranya anda mempunyai downline
CAR BONUS
Berpeluang memiliki kereta idaman pilihan anda
CONVENTION BONUS
Berpeluang melancong ke luar dan dalam negara termasuk peluang mengerjakan umrah

ANTARA KELEBIHAN ANDA MENDAFTAR DENGAN SAYA.


  • Anda akan dibimbing secara online,Kami akan perturunkan segala ilmu kami.Ilmu pemasaran,pengetahuan produk,ilmu perniagaan internet,ilmu kesihatan,teknik photoshop,teknik fotografi,ilmublogging,pemasaran facebook,seni menjual dan lain-lain
  • Kami menyediakan bahan seperti gambar,dokumen,link,iklan,flyers dan lain-lain lagi bagi mempercepatkan anda mengembangkan perniagaan anda
  • Anda akan berada dalam secret group di facebook kami dimana semua susur galurberkongsi ilmu dan pengalaman.
  • Kita akan menjadi satu keluarga diman kita akan saling bantu membantu.Didalam Shaklee tiada istilah downline bekerja untuk upline.Dan downline boleh potong uplineAnda berminat untuk menambah pendapatan keluarga?
Sila hubungi saya, Pengedar Sah Shaklee anda.

Ida Umielman
SMS/CALL: 0193397363
email:nurelmanamani@gmail.com
PM : www.facebook.com/messages/UmielmanShoppeFanpage0 comments:

Post a Comment