Kenali saya?????

Saya Norlidawati bte Jaafar,berumur 27 tahun.Yang baru mengenali saya boleh panggil saya Ida atau Kak Ida.Saya boleh melakuakn penghantaran secara tunai ataupun Cash on Delivery (COD ) di kawasan Bandar Putra Permai,Taman Equine,Puchong dan kawasan sekitarnya.Penghantaran secara pos diseluruh Malaysia.

Saya mula jatuh cinta dengan SHAKLEE sewaktu melahirkan permata hati saya Elman.Saya bermula dengan Set Berpantang Percubaan Shaklee.Memang teramat suka apabila dalam masa seminggu saya dah kembali bertenaga kira tidak seperti orang yang baru lepas bersalin.Ditambah dengan anak saya yang memng kuat menangis pada waktu malam meyebabkan saya kurang mendapat rehat dan tidur
Tetapi Alhamdulillah dengan Shaklee saya dapat atasi semua itu.Yang lebih membuatkan saya JATUH CINTA dengan SHAKLEE adalah disebabkan pengeluaran susu saya yang sangat memberangsangkan.Saya memang berniat untuk menyusukan anak saya dengan susu ibu sehingga 2 tahun.Selepas habis berpantang saya teruskan dengan mengambil SET 3M yang HOT tu untuk menjayakan sesipenyusuan saya dengan sikecil.Alhamdulillah dengan set penyusuan 3M saya mampu untuk menyusukan si kecil saya sehingga sekarang.Sekarang saya sangat yakin dengan produk SHAKLEE selepas aya sendiri merasai keajaiban nya.

Kini saya melangkah kepada satu fasa baru dalam SHAKLEE iaitu menjana pendapatan tambahan dengan SHAKLEE. Orang kata perkara yang baik tidak baik dirahsiakan. Saya ingin berkongsi dengan orang ramai betapa hebat dan berkesannya produk Shaklee. Atas dorongan untuk berkongsi kebaikan dengan rakan terdekat dan kenalan rapat, saya bertekad mengambil keputusan untuk menjadi pengedar aktif.

Apa yang paling penting bagi saya adalah pengguna yang sangat puas hati lagi happy. Sebab itu jugalah saya mengutamakan kepentingan pengguna lebih daripada yang lain; dengan menitik beratkan kepentingan maklumat yang tepat sebanyak mungkin. Tambahan pula, saya menceburi  bidang ini untuk jangka masa yang sangat panjang. Saya berusaha sedaya upaya saya untuk memberi servis yang terbaik dan memuaskan kepada setiap pelanggan saya. Untuk kekal lama dalam bisnes ini kepercayaan pelanggan adalah elemen yang paling penting dan saya berjanji untuk mengekalkan reputasi saya dengan memberikan yang TERBAIK untuk pelanggan saya.

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan untuk diajukan boleh hubungi saya:

CALL/SMS :0193397363
email:nurelmanamani@gmail.com

Anda juga dijemput untuk LIKE page saya https://www.facebook.com/UmielmanShoppe untuk mendapatkan info-info terkini.

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos,merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit

0 comments:

Post a Comment