11 Mar 2013

Testimoni ESP:"Dari beberapa ml ke 3oz++ sekali pam,selepas 2 minggu ambil ESP"

Salam,

Bak kata pepatah bersusah-susah dahulu bersenang-senang kemudian
Ish apa yang di merepekkan ni ida oiiiii
Ida nak bagi tau pasal hasil usaha ibu-ibu menyusu yang cekal ni
Walaupun masa memula pam susu hanya dapat setitik dua
tapi tak pernah berputus asa untuk berusaha mendapat lebih setiap kali pam
Niat di hati untuk beri yang terbaik buat si anak
Susu ibu kan memang telah diperakui adalah susu yang terbaekkkkkkkkkkkkk
Jadi semua ibu-ibu nak bagi yang terbaek kat anak mereka kan
Dah lah anak sihat,duit pun jimat bila bagi susu ibu ni kan
Begitu juga lah yang dilalui oleh Puan Siti ni,
Masa memula pam susu hanya dapat beberapa ml sahaja
Tapi selepas beberapa minggu hasil sekali pam susu boleh dapat 3oz++
Bagus kan semua ibu-ibu
Antara lain rahsia Puan Siti ini ialah dengan mengambil ESP Shaklee ni


Antara kelebihan ESP Shaklee kepada ibu menyusu:-


  • Bantu beri mereka tenaga yang berpanjangan kerana kelebihan indeks glisemik rendah dalam ESP. Penyusuan boleh membakar kalori dari 200-500 sehari. Jika ibu menyusu tidak makan dengan seckupnya bagi memenuhi keperluan kalori harian mereka, ia mungkin juga menjadi penyebab kepada keletihan. Menyusukan anak memerlukan tenaga dan kalori yang banyak bagi seorang ibu.
  • Semasa menyusu, badan ibu memerlukan lebih protin dan kalsium. Dengan pengambilan ESP, secara tidak langsung ibu2 menyusu boleh mencukupkan keperluan protin harian. Protein membantu pembentukan sel dan merupakan kandungan yang penting dalam susu ibu. Protein juga adalah blok bangunan untuk pertumbuhan bayi. Susu ibu mengandungi protein yang sempurna untuk bayi, dan protin akan diambil dr dalam diet anda untuk diberikan kepada bayi anda. Tapi perlu diingatkan ESP bukan lah memperbanyakkan susu, tetapi ianya merupakan suatu bonus kepada badan ibu itu sendiri untuk menghasilkan susu badan yang cukup. Ianya adalah untuk mengisi kekurangan sumber nutrisi yang tidak diambil oleh ibu di dalam pemakanan mereka setiap hari. Protein adalah blok bangunan untuk pertumbuhan bayi anda.  Menurut Ohio State University xtension, ibu-ibu harus mempunyai 71 g protein setiap hari.

  • Kulit ibu lebih gebu dan cantik. Ini merupakan satu bonus kepada ibu2 menyusu. Di samping menggunakan ESP sengai makanan tambahan, ibu2 mendapati kulit mereka lebih gebu, halus dan cerah dari yang sebelumnya. Protein diperlukan untuk membaiki tisu dan pembinaan tisu baru. Setiap sel memerlukan protein untuk mengekalkan kehidupan. Protein juga bahan utama yang digunakan untuk "menggantikan" sel-sel mati. sebab itu lah ibu-ibu mendapati kulit mereka lebih segar dan cantik selepas pengambilan ESP. Bagi ibu-ibu menyusu boleh lah mencuba ESP yang Bessssssssss ni

Jom kita tengok testimoni Puan Siti ni ye


Nak dapatkan ESP hubungi saya;-

Ida Umielman
SID :933404

*****COD kawasan Bandar Putra Permai,Puchong dan kawasan sekitarnya

0 comments:

Post a Comment