15 Aug 2013

Dengan ESP , Alfalfa , Omega Guard dan Lecithin ,berat badan turun dari 76 kg ke 72 kg - kata Puan Hajjar

Salam Hari Khamis,
Hari ni dah 8 hari kita beraya kan
Masih terasa lagi kemeriahan raya tu kan
Ramai juga yang dah mula bekerja kan
Ida baru mula kerja hari ni
Tahap kemalasan kerja tu masih tinggi hehehehehe
Tapi kene kerja juga sebab ida dah cuti lama kan
Sebut pasal raya ni pasti tak lepas dari kita pergi beraya kan
Kalau dah pergi beraya kompom akan makan macam-macam dan makan tanpa hingat duniakan
Kalau dah makan macam - macam pasti berat badan akan bertambah kan
Sebulan Puasa berat dah turun
Sebulan raya berat badan pun naik dengan jayanye ye tak
Ok jangan sedih -sedih kalau dah mula risau berat badan naik
Jom kita kurangkan berat badan dengan produk SHAKLEE ye
Kita layan dulu testimoni dari Puan Hajjar ni ye
Puan Hajjar ni bukan nak kurus sebab makan banyak lepas raya hokeh
Tapi Puan Hajjar ni nak kurus selepas bersalin kan anak beliau
Ok kita layan dulu testimoni ni ye

Beliau ambil masa 8 bulan untuk kelihatan kurus
Tetapi cepat dan lambatnya kesan pengambilan sesuatu supplement itu bergantung pada diri kita dan konsisten nye kita consume supplement tersebut
Mesti tertanya-tanya kan
Apa yang diambil oleh Puan Hajjar kita ni kan
Beliau telah amalkan:-
Anda semua sedang mencari alternatif untuk kurus
Jom kita kurus bersama produk SHAKLEE
Kurus secara sihat
Berminat?
Hubungi ida ye
TIPS EKSLUSIF dan JADUAL PEMAKANAN EKSLUSIF akan ida berikan secara PERCUMA
Ada SPECIAL GIFT lagi akan ida berikan
Jom dapatkan segera ye
Feel Free to CALL/SMS ida k

Ida Umielman
0193397363
email:nurelmanamani@gmail.com
Page:www.facebook.com/UmielmanShoppe

****COD kawasan Bandar Putra Permai,Taman Equine ,Puchong dan kawasan sekitarnya

2 comments:

  1. siapa2 yang nak menurunkan berat badan tu silalah cuba...memang x sia2 cuba shaklee set ... *_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu ar pasti x nyesal ar huhuhuhuhuhu

      Delete