4 Nov 2013

Vivix mampu atasi darah beku dikepala,serangan strok,darah tinggi,kencing manis,kolesterol dan sakit jantung abah - Kata Puan Asnie

Salam Hari Isnin,
Hari pertama di minggu pertama di Bulan November
Wow menjengah sudah bulan November ye
Dah tau belum PROMO SHAKLEE bulan ini apa
Ok bagi yang dah tahu confirm teruja kan
Bagi yang belum tahu meh ida war-warkan ye
PROMO bulan ni ialah Vivix Shaklee
Kalau bagi yang belum membaca apa itu vivix Shaklee
Bolek klih disini ye VIVIX SHAKLEE
Ni ida kongsikan tetsimoni pengguna vivix ye


Testimoni abah sendiri....

sejarah sakit abah 2012 tidak boleh dikenang...tiba2 je abah jatuh sakit..sakit yg boleh membawa maut...

Darah tinggi yg melampau membawa ke serangan Jantung dan pendarahan dlm kepala...berkampung di hospital Klang hampir sebulan...di PPUM 2 minggu..darah beku merebak ke sebelah kanan kepala hingga abah strok sebelah kiri badan dan yg pling kami tak mahu ingat abah lupa siapa yg ada disekelilingnya....sebak pulak...

Kalau nak cerita mmg panjang...tapi kini dah 3 botol Vivix abah consume...kesihatan abah makin pulih...Alhamdulillah...dulu siapa jangka abah boleh berjalan kembali, bawa motor keliling kampung, pergi masjid...pergi ke pasar..

Memang syukur sangat2...dapatkan vivix sempena bulan promosi...harga Meletop utk customer saya..



<TAHUKAH ANDA ANTARA KEBAIKAN  VIVIX IALAH>

1) Menggalak penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
2) Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
3) Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
4) Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
5) Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
6) Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk
7) Membantu dlm proses penurunan berat badan
8) Menyokong kesihatan mata
9) Meningkatkan kesihatan imum badan
10) Menggalakan kesihatan keseluruhan

Berminat untuk mendapatkan Vivix pada harga yang giler punya murah ni untuk dihadiahkan pada insan tersayang atau diri sendiri.

Hubungi ida ye:-

Ida Umielman
0193397363
email:nurelmanamani@gmail.com
pages : www.facebook.com/UmielmanShoppe

***COD kawasan Bandar Putra Permai,Taman Equine,Puchong dan kawasan sekitarnya

1 comment:

  1. macam best je vivix ni..tp ongkosnya kurang sekarang :)

    ReplyDelete