12 Sep 2013

Testimoni Set Penyusuan 3M Shaklee : Dengan Set Penyusuan 3M Shaklee & Omega Guard berat badan turun dari 88 kg kepada 81 kg dan berat baby bertambah sebanyak 2.2 kg dalam masa 2 bulan

Salam,

Wehuuu lagi 2 hari akan menjelma cuti ek.Saat ayng dinantikan bagi semua ibu bekerja kan untuk beristirehat bersama keluarga dan anak-anak sayang.Hari ni ida nak kongsikan Tetimoni dari Puan Qaseh yang telah menggunakan Set Penyusuan 3M Shaklee beserta dengan Omega Guard Shaklee.

Kat bawah ni gambar Puan Qaseh tu ye dan semua boleh tengok perbezaan pada ketiga-tiga gambarkan.


Kat bawah ni pula perkongsian dari Puan Qaseh mengenai kesan yang beliau peroleh selepas ambil Set Penyusuan 3M Shaklee dan Omega Guard Shaklee :-

~ Berat turun dari 88 kg kepada 81 kg ( ni pun sebab tak berapa konsisten ambil kalau konsisten lagi banyak turun beratnye kan)
~Anak beliau lahir pra matang dengan berat 1.6 kg tapi Alhamdulillah sekarang berat anak beliau dah bertambah kepada 5.8 kg

Boleh diperhatikan juga kulit wajah beliau lebih berseri dan terbentuk bujur kan.





Bagi ibu-ibu menyusu yang risau berat tak boleh turun selepas melahirkan bayi anda di tambah dengan menyusu si manja boleh jadikan Puan Qaseh sebagai pembakar semangat ye.
Dimana ada kemahuan disitu ada jalankan
Buktinya Puan Qaseh mampu untuk turunkan berat badan beliau dan anak beliau bertambah sihat

Set Penyusuan 3M Shaklee terdiri daripada ESP , Vita lea , Vitamin C , B Complex , Ostematrix & Alfalfa.
Manakala Omega Guard Untuk menurunkan berat badan


Vitalea@ Multivitamin dengan formula zat besi 
- pembentukan darah dan sel
- mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, akar rambut yg kuat (kurang rambut gugur)
- membantu mencegah penyakit tiroid@ beguk (penyakit tiroid ini terjadi kebiasaannya kerana kekurangan iodin dan ini terdapat di dalam vitalea kita).
- badan tidak mudah lesu dan menjadikan kulit yang sentiasa tegang.

B Complex 
- amat diperlukan oleh tubuh badan = otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri 

Vitamin C 
- antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan dan kulit lebih cantik

Alfalfa  
- MILK BOOSTER = membantu meningkatkan imunisasi, mengandungi kalsium dan bagi ibu-ibu yang menyusu ia sangat membantu mencepatkan penghasilan susu ibu.

Ostematrix 
- Kalsium penting untuk bina darah, bina tulang, gigi dan saraf
- PENTING bagi ibu yang menyusu - tidak boleh dipandang remeh. Jika ibu tidak menggantikan semula kalsium ini (semasa proses menyusu, period) maka si ibu tadi akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua. 

ESP @ Energizing Soy Protien 
- Komposisi vitamin utama dalam susuibu ialah protin. 
- mengekalkan pertumbuhan normal dan pemeliharaan tisu. Mengawal atur keseimbangan bendalir dalam badan. 
- membina hormon, enzim dan antibodi

Bagi ibu-ibu menyusu yang ingin mendapatkan Set Penyusuan 3M dan Omega Guard seperti yang diambil oleh Puan Qaseh ni boleh hubungi ida ye
Dengan setiap pembelian Set Penyusuan 3M anda akan di beri TIPS EKSLUSIF serta JADUAL MAKAN disamping FREE CONSULTATION yang berterusan.

So jangan berlengah lagi ye

Hubungi saya


Ida Umielman
Call/SMS/Whatsapp : 0193397363

***COD kawasan Bandar Putra Permai,Puncak Jalil , Taman Equine , Puchong dan kawasan sekitarnya

0 comments:

Post a Comment