9 Sep 2013

Berat turun 3 kg dengan Shaklee.Itulah rahsia HERB LAX dan LECITHIN SHAKLEE


Salam Hari Isnin,
Ops sudah hari Isnin
Bermakna bermula semula rutin bagi yang bekerja untuk mengerah tenaga dan keringat untuk bekerja semual kan hehehehe
Ok bagi memulihkan semangat bekerja yang dah hilang dek cuti 2 hari
Ida nak kasi   tayang satu tetsimoni dari seorang customer ni
Yang berjaya turunkan berat badan beliau 3 kg
Hanya dengan LECITHIN dan HERB LAX SHAKLEE sahaja
Bagi semua kembali bersemangay untuk bekerja k
Jomkita layan testimoni ni hokeh



Ha macam tak percaya kan
Tapi kena juga percaya sebab ni kenyataan bukan cakap-cakap kosong hokeh
Bagaimana ye Herba Lax dan Lecithin ni membantu dalam menurunkan berat badan ye
Jom kita tengok ye
Tapi sebelum tu buat pengetahuan semau HERB LAX SHAKLEE sekarang tiada lagi di pasaran
Tapi jangan bersedih dulu
Kita masih ada ALFALFA yang berfungsi seperti HERB LAX SHAKLEE juga

ALFALFA COMPLEX
  •  Ia membantu proses detox dimana mencuci usus untuk pembuangan toxin 
  •  Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotordisebabkan jangkitan dalam buah pinggang 
  • Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
  •  Melegakan sembelit tp mesti ambil air yang cukup kalau tidak akan jadi sembelit


LECITHIN
  •  Untuk proses metabolisma, kolesterol, triglycerides dan lemak darah (blood lipids). 
  •  Memecah serta mencairkan lemak terutama kolestrol. 
  •  Menurunkan total serum cholesterol dan meningkatkan kolesterol baik (HDL). 
  •  Membantu kawal paras triglycerides. 
  •  Membantu memecahkan lemak badan dan mengurangkan lemak yang tersendat di pembuluhan-pembuluhan darah. 
  •  Mengurangkan kesan buruk yang wujud dari masalah kolesterol. 


Ok jangan risau untuk 2 produk ini hanya berharga dibawah RM100 sahaja
Cukup berkemampuan bagi yang ingin turunkan berat badan tetapi mempunyai kekangan budget
Cepat-cepat bagi yang berminat nak dapatkan ALFALFA dan LECITHIN SHAKLEE ni
Hubungi saya ye

Anda kan diberi TIPS EKSLUSIF dan JADUAL PEMAKANAN EKSLUSIF dengan setiap pembelian dengan ida ye
Anda juga akan diberi FREE GIFT juga
Jangan lepasakan peluang ini ye


IdaUmielman
0193397363

***COD kawasan Bandar Putra Permai,Taman Equine,Puchong dan kawasan sekitarnya

0 comments:

Post a Comment