5 Sep 2013

Dengan Herb lax dan Lecithin Shaklee kini saiz XXL sudah tiada yang tinggal hanya saiz XL sahaja


Salam Hari Khamis
Macam tak percaya je kan
Dah Hari Khamis
Rasa baru hari Isnin ye tak
Pantas betul masa berlalu sekarang kan
Di sebabkan permintaan yang terlalu banyak terhadap set kurus shaklee ni
Yela bulan raya ni ramai yang makan tanpa segan silu
Sehingga lemak mula bermaharajalela kan
Dengan ini ida nak kasi tayang lagi lah kan tetsimoni yang dah berjaya turunkan berat badan beliau dengan SHAKLEE ni
Hokeh ini testimoni dari Azarena ye
Beliau hanya consume Herblax dan Lecithin Shaklee sahaja
Tetapi beliau telah berjaya menukar saiz beliau dari XXL ke XL 
Dan beliau masih berusaha untuk mendapatkan berat badan yang IDEAL untuk beliau
Beliau kehilangan sebanyak 8.2 kg

Tak percaya!!!!!!!!!!!!

Jom tengok Testimoni kat bawah ni ye
Kasi buka mata ye
Jangan pengsan pula ye


Percaya tak sekarang.
Ramai pula yang bertanya ye pasal Herb Lax Shaklee
Buat masa sekarang Herb Lax Shaklee tak ada lagi dekat pasaran
Tapi jangan menangis semua ye
Kita masih ada ALFALFA yang berfungsi sama seperti Herb Lax hokeh
Jadi masih boleh mendapatkan berat yang diidamkan dengan ALFALFA dan LECITHIN SHAKLEE ye

<Bagaimana Alfalfa membantu dalam proses menurunkan berat badan>

Alfalfa berfungsi untuk DETOX @ BUANG
Detox adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih. baru badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum.

<Bagaimana LECITHIN membantu dalam proses menurunkan berat badan>

Proses memecahkan lemak boleh dilakukan dengan mengambil Lecithin atau omega. Lecitin dinamakan “pengemulsi semulajadi” kerana ia mempunyai kesan melekat pada lemak, dalam perkataan ringkasnya,ia menyebabkan lemak tu terapung di dalam darah, dan seterusnya mencegah lemak dari melekat kat dinding membran. Lecitin tak boleh dihasilkan oleh badan tetapi ianya sangat diperlukan oleh badan.

Jadi bagi sesiapa yang berminat nak dapatkan ALFALFA & LECITHIN SHAKLEE ini
Boleh hubungi ida ye
Anda akan diberi TIPS EKSLUSIF serta JADUAL PEMAKANAN EKSLUSIF dari ida serta FREE CONSULTATION yang berterusan dari ida
Tidak ketinggalan SPECIAL GIFT dari ida
Jangan lepaskan peluang ini ye

Ida Umielman
0193397363

****COD kawasan Bandar Putra Permai,Taman Equine,Puchong dan kawasan sekitarnya

0 comments:

Post a Comment