23 Sep 2013

Dalam masa 15hari turun 5 kg,itulah die penangan Shaklee

Salam,

Seronok dengar bile dapat tahu ramai yang berjaya turunkan berat badan dengan SHAKLEE ni
Nampak dah memang SHAKLEE antara produk yang diyakini keberkesanannya 
Ni testimoni dari seorang customer
Yang consume SHAKLEE selama 17 hari
Dapat turunkan berat badan sebnayak 5 kg
Nampak macam sedikit turunnya kan
Tapi sungguh bermakna kadar penurunan berat badan beliau itu



Mesti ramai nak tahu apa yang diambil oleh customer ni kan
Beliau hanya ambil ALFALFA,LECITHIN,ESP dan HERB LAX sahaja

<Bagaimana kesemua vitamin ini bertindak>

Langkah 1 : Detoks

Kita sering mengambil pelbagai ubatan untuk membantu diet. Tapi sangat liat untuk berfungsi. Masih tak turun dan tak nampak perubahan. Ini sebab proses detoks tak berlaku...Jadi..langkah pertama yang perlu  dilakukan adalah dengan proses DETOX.

Detox adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih. baru badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Proses pembakaran lemak dan pelangsingan badan anda pun lebih mudah berlaku.

Produk Shaklee yang sesuai untuk detox adalah Herb-lax atau Alfalfa Complex . Bagi mereka yang tidak mengalami masalah sembelit boleh cuba Alfalfa Complex  dan Herb-lax sesuai untuk mereka yang mengalami masalah sembelit.
 ibu-ibu yang menyusukan anak tidak disyorkan mengambil Herb - Lax kerana bimbang jika kesannya akan dapat pada anak (anak mungkin cirit birit). Alfalfa Complex sangat sesuai untuk ibu mengandung selain untuk kurus ia juga sebagai 'milk booster'.


Langkah 2 : Memecah Lemak = Lecithin

Berfungsi untuk memecahkan lemak-lemak. Lecitin dinamakan "pengemulsi semulajadi" kerana ia mempunyai kesan melekat kat lemak....dalam perkataan ringkasnya,ia menyebabkan lemak tu terapung kat dalam darah...dan seterusnya mencegah lemak dari melekat kat dinding membrane.. Lecitin tak boleh dihasilkan oleh badan tetapi ianya sangat diperlukan oleh badan.

Langkah 3 :Bina - Protin

Protein sangat perlu untuk 


  1. membantu meningkatkan metabolisme tubuh
  2. meningkatkan perkembangan otot
  3. menjaga nafsu makan 
  4. menjaga otot bebas lemak

Kajian menunjukkan protein dapat membakar kalori sebanyak 35%. Protein juga mengelakkan berlakunya diet yo-yo dan menghalang berat badan badan naik dengan mendadak. 
Selepas kurus, badan akan mudah mengelebar/gelebeh, dengan pengambilan protein akan shapekan otot yang gelebar dan membuatkan badan solid.

Cadangan saya boleh mengambil Cinch™ Shakes atau Energising Soy Protien (ESP) untuk protein bergantung kepada bajet anda

Anda berminat untuk mendapatkan produk vitamin diatas
Hubungi ida ye
Anda akan diber TIPS EKSLUSIF dan JADUAL EKSLUSIF dari ida ye
Juga dapat FREE GIFT bagi yang istimewa ye

IdaUmielman
0193397363
email:nurelmanamani@gmail.com
pages:www.facebook.com/UmielmanShoppe

***COD kawasan Bandar Putra Permai,Taman Equine,Puchong dan kawasan sekitarnya

2 comments:

  1. Singgah sini
    anum follow sis jgn lupa follow anum semula

    ReplyDelete
  2. Bila baca ini kakak pun macam bersemangat tengok. Ramai yg dah consume dan tunjuk testimoni..

    ReplyDelete