12 Sep 2014

Testimoni Set Kurus Shaklee : Belum habis sebotol Lecithin dan HerbLax berat dah turun 5kg.

Salam Hari Jumaat Penghulu Segala Hari,

Pejam celik pejam celik dah hari Jumaat.Sekejap masa berlalu kan rasa baru sahaja hari Isnin tapi tiba-tiba tulis entri ni dah hari Jumaat dah.Bagi yang bekerja hari Jumaat adalah hari yang dinantikan bagi semua yang bekerja sebab esok hari cuti.Hoyeahhh seronoknya masa ni lah untuk diluangkan bersama anak-anak ditambah pula esok bermulanya cuti persekolahan kan.Pasti ramai yang merancang untuk membawa anak-anak serta family pergi bercuti kan.

Baiklah kita tutup pasal cerita tu dulu sekarang ida nak kongsi testimoni bagi Set Kurus Shaklee lagi ye.Tidak di nafikan ramai yang telah berjaya menurunkn berat badan mereka selepas mengamalkan Set Kurus Shakee ni.Tetapi tidak lah ida kata makan memang confirm kurus ye.Tiba-tiba ada yang ambil tak turun berat badan kang kene saman pula.Tapi In sha Allah jika konsisten dan ikut jadual makan yang disertakan pasti akan ada perubahan nya.

Kali ini adalah testimoni dari customer Puan Dina.Jom kita layan dulu kisahnya ye.



Alhamdulillah walaupun tak habis sebotol lagi Lecithin dan HerbLax Shaklee customer beliau berjaya turunkan berat sebanyak 5kg.

Lecithin
  • Menyerap vitamin larut lemak- A,D, E dan K
  • Menghalang enapan lemak dihati
  • Memecahkan lemak dan kolestrol, ‘membersih’ salur darah, pengambilan tambahan dapat mengemulsi  dan membantu metabolisme lemak, kolestrol dan trigliserid dalam tubuh
  • Pengambilan yang banyak dapat mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan seimbang
  • Mencantikkan otot dan kulit, melembap dan menghaluskan kulit, mengaktifkan metabolism sel dan melambatkan penuaan
  • Meringankan sembelit, meleraikan  toksin dalam usus.
Herb Lax
  • Menggalak tindakan pembersihan dengan merangsang usus untuk membuang najis (detoksifikasi) yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh
  • Dapat mengempiskan perut
  • Membantu masalah sembelit
Customer Puan Dina ini antara customer yang berjaya menurunkan berat badan mereka selepas mengamalkan Set Kurus Shaklee.

Bagi yang berminat untuk mendapatkan Set Kurus Shaklee yang terdiri daripada Lecithin dan HerbLax Shaklee seperti yang diamalkan oleh customer Puan Dina ni boleh lah hubungi ida ye.


Ida Umielman
Call/SMS/Whatsapp : 0193397363

***COD kawasan Bandar Putra Permai,Puncak Jalil , Taman Equine , Puchong dan kawasan sekitarnya

0 comments:

Post a Comment