24 Sep 2014

Testimoni Set Kurus Shaklee : Puan Naza berjaya turunkan 9 kg selepas sebulan amalkan ESP,Lecithin,Alfalfa dan Herblax.

Salam,

Hari ini nak kongsikan testimoni dari Puan Naza pula ye.Beliau amalkan Set Kurus Shaklee dan Alhamdulillah berjaya turunkan berat badan beliau.

Jemput baca kisah beliau dibawah ni ye:-

Salam semua,harini post gambar sendiri pulak.Asyik tunjuk gambar orang je,teringin plak nak tunjuk diri sendiri.ahaks

Actually x banyak beza and im still looking so chubby pada org yg x pernah kenal naza.tapi kwn2 lame mb dorang boleh perasan,i dah kurus sket kan?? hahahaha masuk bakul angkat sendiri ngeee.

Dulu berat Naza 60 kg,berat naik 89kg semasa pregnant eicha then lepas bersalin turun 80kg.x sempat nak turunkan berat badan,pregnant ryan palk dari 80kg ke 95 kg,hadoii banyak kilo aku naik.badan bulat macam bola.Baju zaman dulkala mmg lgsg x bole pakai especially jeans,langsung x bole muat.

Lama gak struggle nak kurus,xyah  lah kurus sangat ,target nak turun 75 kg pu jadilah.Badan naza ni cepat naik tapi susah nak turun.jap turun jap naik cam yoyo.

Pendekkan cite now dh sebulan Naza consume Lecithin + Herblax + Alfalfa ( untuk kurus).ESP+VitE+Bcomplex 2minggu (untuk hilangkan parut jerawat).Berat sebelum ambil Shaklee is 75kg selepas sebulan berat Naza 66 kg .Maknanya dah hilang 9kg.Pada org terdekat mmg x nmpk sgt tapi ada gak member jauh dh mula tegur .ehem ehem.hepi aku!!! Lecithin Naza makan 6 biji sehari.3 biji lepas lunch 3 biji selepas dinner.Lecithin ni fungsinya membakar lemak selain dapat mencatikkan kuku dan menghilangkan sakit2 sendi.

Alfalfa sehari Naza makan 6 biji jugak fungsinya untuk detox,mengelakka sembelit,alfalfa bertindak seperti kacip fatimah dan meyelesaikan masalah keputihan.

Herblax ambil 2 biji selang sehari,sebelum tido,herblax membantu menyingkirkan lemak-lemak yang telah dipecahkan oleh lecithin,pas makan herblax ni sok sure membuang,tapi xdelah teruk macam kita makan teh kurus tu yer.

Untuk mengekspress dan memantopkan lagi proses menurunkan berat badan,naza ambil ESPyg sangat sedap.ESP emmberi tenaga ,memberi rasa kenyang dan boleh menggebukan kulit kita,bukan kat muka je gebu malah seluruh badan ye.

Untuk menghilangkan parut jerawat naza consume vitaE+Bcomplex.Hopefully dalam masa 2 bulan naza bole close up pic wajah untukdijadikan testimoni.

Sekarang 1 opis dah kena seragan produk Shaklee.Semua orang naza suh beli.Bukan nak kejar keuntungan sangat tapi nak kongsi rahsia sebab dorang pun struggle nak kurus jugak.Daripada dorang makan supplement yang boleh meragut nyawa lebih baik makan shaklee,Selamat,halal,murah dan tahan lama.


Ha inilah tuan empunya badan tu.Kembali selim melim selepas amalkan Set Kurus Shaklee.Siap ajak satu office yang nak kurus tu guna produk Shaklee.Yela benda baik elok dikongsikan bersamakan.



Bagi yang berminat nak dapatkan Set Kurus Shaklee yang Puan Naza ini guna iaitu ESP , Lecithin ,Alfalfa serta HerbLax  ni boleh lah hubungi ida ye.

Pengedar Sah Shaklee anda.

Ida Umielman
Call/SMS/Whatsapp : 0193397363

***COD kawasan Bandar Putra Permai,Puncak Jalil , Taman Equine , Puchong dan kawasan sekitarnh ya

0 comments:

Post a Comment