5 Sep 2014

Testimoni Set Kurus Shaklee : Turun 10 kg selepas 6 bulan amalkan Set Kurus Shaklee secara KONSISTEN.

Salam bersiaran pembaca setia blog umielman ni ye,

Lamanya tak menulis dekat blog ni kan.Dah naik bersawang tebal blog ni kan.Huhuhu terserlah kemalasannya di situ kan.Pasti semua pembaca setia blog ni rindu nak baca entri -entri menarik dari blog ida ni kan.(hikhikhik perasan macam top je ida ni kan).
Ok2 tak ak merapu panjang sangat lah kan.Untuk bulan September ni ida akan bercerita pasal Set Kurus Shaklee ye serta testimoni-testimoni menarik dari customer -customer yang berjaya dapatkan berat yang diidamkan selepas menggunakan Set Kurus Shaklee ni ye.
Pasti ramai yang teruja kalau dengar bab -bab nak kembali kurus ni kan terutama yang wanita lah kan.Tanpa berlengah lagi jom kita baca testimoni dari Puan Ismi ni yang mengamalkan Set Kurus Shaklee iaiti Cinch Shake , Lecithin dan Herb Lax ditambah dengan pengambilan GLA Complex.



Ini pula gambar yang dikongsikan Puan Ismi sebelum beliau amalkan Set Kurus Shaklee dan selepas beliau amalkan secara KONSISTEN Set Kurus Shaklee ni ye.


Ha terdapat perbezaan kan pada kedua-dua gambar ni.Yang mana kata Puan Ismi duduk dekat kerusi IKEA pun muat-muat sahaja tapi itu 6 tahun dahulu tetapi sekarang memang terdapat perbezaannya kan.Kata beliau lagi Alhamdulillah dalam masa 5-6 bulan beliau berjaya turunkan berat badan sebanyak 9-10 kg.


Herb Lax
  • Menggalak tindakan pembersihan dengan merangsang usus untuk membuang najis (detoksifikasi) yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh
  • Dapat mengempiskan perut
  • Membantu masalah sembelit

Lecithin

  • Menyerap vitamin larut lemak- A,D, E dan K
  • Menghalang enapan lemak dihati
  • Memecahkan lemak dan kolestrol, ‘membersih’ salur darah, pengambilan tambahan dapat mengemulsi  dan membantu metabolisme lemak, kolestrol dan trigliserid dalam tubuh
  • Pengambilan yang banyak dapat mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan seimbang
  • Mencantikkan otot dan kulit, melembap dan menghaluskan kulit, mengaktifkan metabolism sel dan melambatkan penuaan
  • Meringankan sembelit, meleraikan  toksin dalam usus.

Cinch Shake
  • Indeks glisemik rendah – 22; sesuai untuk pengidap kencing manis dan
  • mengekalkan tahap gula darah yang normal dan kekalkan tenaga
  • Mengandungi Cinch Pro- campuran ekslusif protein diperkayakan dengan leucine-asid amino-
              -Leucine : memelihara otot semasa menurunkan berat badan-
              -Leucine merupakan otot yang membina asid amino yang terdapat didalam protein tertentu. Kesan                 pada mereka yang telah mengambil cinch ialah kehilangan lemak, berat, inci pada masa yang sama                 masih mengekalkan otot mereka.
  • Lengkap dengan 24 jenis vitamin dan mineral
  • Tinggi protein (24g setiap hidangan) memberikan anda rasa puas dan kenyang
  • Tinggi serat (6g setiap hidangan)
  • Sumber soya bebas GMO
  • Tiada perasa, pewarna atau pemanis tiruan.
  • Rasa yang sangat enak, memberikan kepuasan semasa menurunkan berat, datang dengan 3 perisa hebat coklat, cafe latte dan vanila.
GLA Complex

  • Melambatkan monopous
  • GLA membantu memperbaiki masalah prostat lelaki da masalah kerap kencing
  • Anti Oksidan yag meningkatkan sistem imun tubuh,menghalang pertumbuhan seltumor dan kanser
  • Mengurangkan inflamasi kulit,ekzema,alergi,kegatalan dan kulit kering
  • Memperbaiki bintik penuaan ,tinea ,kurap
  • Meringankan sakit,bengkak yang terjadi dari rheumatisma dan artritis
  • Menghalang komplikasi diabetis
  • Melangsing dan menghalang penambahan berat badan
  • Menghalang tekanan darah tinggi
  • Memperbaiki tekstur rambut
  • Memperbaiki keadaan kanak-kanak autisma,sukar memberi tumpuan untuk belajar dan hyperaktif
Di atas ini adalah rangkaian Set Kurus Shaklee yang diguna oleh Puan Ismi.Bagi yang berminat nak dapatkan Set Kurus Shaklee seperti yang diguna oleh Puan Ismi boleh hubungi ida ye.


Ida Umielman
Call/SMS/Whatsapp : 0193397363

***COD kawasan Bandar Putra Permai,Puncak Jalil , Taman Equine , Puchong dan kawasan sekitarnya


0 comments:

Post a Comment