16 Sep 2014

Set Kurus Menyusu Shaklee menyelesaikan masalah berat badan Puan Azzura disamping susu badan semakin bertambah.

Salam,

Hari ini ida nak kongsi testimoni dari ibu menyusu pula yang berjaya turunkan berat badan beliau walaupun beliau menyusukan si manja beliau.Testimoni kali ini dari Puan Azzura pula.Puan Azzura telah amalkan Set Kurus Menyusu Shaklee yang mana kebanyakkan ibu meyusu disarankan untuk mengambil Set ini.

Jemput baca semua kisah Puan Azzura ni ye.


Puan Azzura berjaya turunkan berat badan beliau sebanyak 2kg dalam masa 3 minggu.Nampak macam sikit kan tapi besar bagi ibu menyusu kerana ibu menyusu tidak boleh mengawal makan sesuka hati ye nanti bayi tak dapat cukup nutrisi pula.

Tambah Puan Azzura lagi susu badan beliau semaki bertambah.Puan Azzura turut memberi ibu  mertua beliau Alfalfa Shaklee utuk kesihatan dalaman.Dan berita gembiranya ibu mertua beliau turut merasa kesan positif apabila badannya semakin ringan dan lenguh-lenguh badan semakin berkurangan.

Manfaat dan kebaikan produk Shaklee dikongsi bersama keluarga tersayang.

Ha bagi ibu menyusu tu jangan gundah gulana ye terdapat juga Set Kurus Shaklee untuk ibu-ibu menyusu yang ingin turunkan berat badan.Jika ingin dapatkan Set Kurus Menyusu Shaklee ini boleh hubungi ida ye

Ida Umielman
Call/SMS/Whatsapp : 0193397363

***COD kawasan Bandar Putra Permai,Puncak Jalil , Taman Equine , Puchong dan kawasan sekitarnya

0 comments:

Post a Comment