8 Sep 2014

Testimoni Set Kurus Shaklee : Kelas menari dan minum 2 liter air sehari rahsia Cik Jojo berjaya turunkan berat badan beliau

Salam hari Isnin semua,

Hari pertama berkerja pasti yang masih dalam mood bercuti dihujung minggu dan ada juga yang bersemangat semula bekerja selepas dapat merehatkan badan serta minda dihujung minggu kan.Bagi mengembalikan mood kepada tahapoptimum sertamengekalkan momentum supaya sentiasa ceria ida nak ajak semua layan entri menarik dari seorang customer yang mengamalkan Set Kurus Shaklee ni ye.Dan berita gembira nya beliau berjaya turunkan berat badan beliau walaupun belum mencapai BMI yang sesuai dengan beliau lagi..

Ini testimoni dari Cik Jojo ye.Wow nama pun glemer gi tu kan hikhikhik.


Cik Jojo ni amalka Cinch Shake , Omega Guard , Lecithin serta Herblax Shaklee.Selain dari pengambilan supplemen Shaklee beliau turut pergi kelas menari dan amalkan minum air 2 liter sehari.Cik Jojo ini masih dalam usaha untuk mendapatkan BMI beliau yang normal.

Kat bawah ni pula gambar Cik Jojo sebelum dan selepas beliau amalkan Set Kurus Shaklee.Ha nampakkan perbezaan pada kedua-dua gambar ni.



Cinch Shake
  • Indeks glisemik rendah – 22; sesuai untuk pengidap kencing manis dan
  • mengekalkan tahap gula darah yang normal dan kekalkan tenaga
  • Mengandungi Cinch Pro- campuran ekslusif protein diperkayakan dengan leucine-asid amino-
              -Leucine : memelihara otot semasa menurunkan berat badan-
              -Leucine merupakan otot yang membina asid amino yang terdapat didalam protein tertentu. Kesan                 pada mereka yang telah mengambil cinch ialah kehilangan lemak, berat, inci pada masa yang sama                 masih mengekalkan otot mereka.
  • Lengkap dengan 24 jenis vitamin dan mineral
  • Tinggi protein (24g setiap hidangan) memberikan anda rasa puas dan kenyang
  • Tinggi serat (6g setiap hidangan)
  • Sumber soya bebas GMO
  • Tiada perasa, pewarna atau pemanis tiruan.
  • Rasa yang sangat enak, memberikan kepuasan semasa menurunkan berat, datang dengan 3 perisa hebat coklat, cafe latte dan vanila.
Lecithin
  • Menyerap vitamin larut lemak- A,D, E dan K
  • Menghalang enapan lemak dihati
  • Memecahkan lemak dan kolestrol, ‘membersih’ salur darah, pengambilan tambahan dapat mengemulsi  dan membantu metabolisme lemak, kolestrol dan trigliserid dalam tubuh
  • Pengambilan yang banyak dapat mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan seimbang
  • Mencantikkan otot dan kulit, melembap dan menghaluskan kulit, mengaktifkan metabolism sel dan melambatkan penuaan
  • Meringankan sembelit, meleraikan  toksin dalam usus.
Herb Lax
  • Menggalak tindakan pembersihan dengan merangsang usus untuk membuang najis (detoksifikasi) yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh
  • Dapat mengempiskan perut
  • Membantu masalah sembelit
Omega Guard

  • Membantu penurunan berat badan dengan bertindak seperti hormon meningkatkan keupayaan                 badan untuk membakar lemak.
  • Mengurangkan penghasilan lemak yang melindungi organ badan dan disekitar pinggang
  • Kurangkan selera makan, rasa kenyang yang lebih lama
  • Kurangkan keradangan dan penakungan air ditisu-tisu badan
  • Aktifkan pengeluaran air yang tidak perlu dari badan memberikan kesan penurunan berat yang                      signifikan
  • Pengambilan omega juga membuatkan kite lebih kenyang untuk tempoh yang lama, experiment terhadap diri sendiri ialah saya tidak lapar selepas 4 jam makan + omega, kalo tak lepas 3 jam perut saya dah menyanyi macam konsert.
Bagi yang ada masalah untuk mendapatkan BMI yang sesuai dengan diri anda seperti yang dialami oleh Cik Jojo ni boleh lah cuba amalkan apa yang diambil oleh Cik Jojo ni ye.Jangan risau jika pembelian dengan ida akan disertakan TIPS EKSLUSIF serta JADUAL MAKAN yang bersesuaian dengan anda.

Berminat untuk dapatkan Set Kurus Shaklee ni  jangan malu jangan segan hubungi ida ye


Ida Umielman
Call/SMS/Whatsapp : 0193397363

***COD kawasan Bandar Putra Permai,Puncak Jalil , Taman Equine , Puchong dan kawasan sekitarnya

0 comments:

Post a Comment